2013. október 18., péntek

Az elrendelt moratórium ellenére tovább folynak a kilakoltatások


Az elrendelt moratórium ellenére tovább folynak a kilakoltatások
Az elrendelt moratórium ellenére tovább folynak a kilakoltatások
A Fidesz kormány október 15-re hirdette ki a kilakoltatási moratóriumot. Ez azt jelenti, hogy nem lehet kilakoltatni embereket, családokat a házukból, lakásaikból, amíg ez a moratórium a kormány részéről fel nem lesz oldva.





Október 15-től elvileg nem lehetne kilakoltatni családokat, nem lehetne őket az utcára dobni. Mégis éppen október 15-én volt egy kilakoltatás és most újabbak lettek időpontra tűzve.

Október 17-én, csütörtökön egy többször műtött rokkant asszonyt akarnak utcára tenniBudapesten, a X. kerületben, 300.000 forint lakbér tartozás miatt. Közben a mai napon szintén kilakoltattak Budapesten, a IX. kerületben egy sokgyermekes családot.

Október 24-én Gyulán vár egy család kilakoltatásra. De ezek csak kicsiny töredékei az összes kilakoltatásoknak és töredékei a kilakoltatások előtt álló családoknak.

ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR! INTÉZKEDJEN, KÉREM! AMÍG A FIDESZ-KORMÁNY VAN HATALMON, ÖNÖK ÁLLÍTHATJÁK MEG A KILAKOLTATÁSOKAT! TÖBB CSALÁDOT IS VESZÉLY FENYEGET! VESZÉLY, HOGY HÁZ, FEDÉL, CSALÁD NÉLKÜL MARADNAK. SOKGYERMEKES CSALÁD KILAKOLTATÁSÁNÁL FENNÁLL A VESZÉLYE ANNAK, HOGY A SZÜLŐKTŐL ELVESZIK GYERMEKEIKET! KÉREM, HALADÉKTALANUL TEGYENEK VALAMIT! MIT ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM? MIÉRT FOLYTATÓDNAK A KILAKOLTATÁSOK?

A kilakoltatásokkal csak tovább nő a hajléktalanok létszáma, ezzel több embernek lesz problémája az, hogy akár meg is fagyhat a télen. A kormány tegyen valamit végre, olyan intézkedést vezessen be, ami ha átmenetileg is, de megoldja a kilakoltatás előtt állók helyzetét. Amit a Fidesz-kormány tesz, kevés ahhoz, hogy megálljon az a cselekmény-történés folyamat, ami már a népirtáshoz kapcsolódik. Igen, aki hozzájárul a hajléktalanok létszámának növeléséhez és ezáltal sokak fagyhalállal vagy egyéb elhalálozásához, az a népirtás bűncselekményét követi el és mindenki, aki ebben részt vesz! Az kevés, hogy elfordítjuk a fejünket! Ha valaki Magyarország miniszterelnöke akart lenni és az is lett, akkor kezdjen el végre tenni az emberekért, ne hagyja cserben, halálra őket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése